EN NL ES

Testimonials

Karin Wrote on 3 February 2018:

Mijn jurk verkocht via deze site aan een dame in Haren.

Cora Wrote on 5 December 2017:

Within 5 weeks my dress is sold through the store in Heinkenszand by Diana Wielemaker. Good combination the store and online Diana. Thanks

Simone Wrote on 4 November 2017:

Wat een uitstekende service !!

Anita S Wrote on 23 October 2017:

Bedankt Diana Wielemaker voor het verkopen van mijn jurk via deze website. Een unieke combinatie om bij jou in de winkel de jurk te hangen en te adverteren via deze website, zodat jij de japonnen op maat maakt. Iedereen blij, ik in elk geval en de aanstaande bruid ook.

Remy Wrote on 14 October 2017:

SOLD after 3 months.

Diana Wielemaker Wrote on 12 October 2017:

This is a great website! It is a worldwide online store and their service is great! Please check it and share with your friends in different countries!

Tanja Wrote on 2 October 2017:

Ook ik ben verrast met de verkoop, uiteraard plaats je een advertentie met als doel om je jurk te verkopen maar toch best snel mijn japon verkocht. Als advertentie site een aanrader.

Cindy Wrote on 28 September 2017:

I'm so happy my dress sold! After placing my advertisement, I recieved some excellent advice on the use of pictures and text for my ad. Thank you BudgetBridalWorld and good luck with further sales !

Marijke Wrote on 7 April 2017:

jahoor, die van mij ook. Na Marktplaats eigenlijk zonder reactie's ben ik blij dat mijn jurk is verkocht. Ik dacht nog dat ik de enigste was met een grote maat. Maar helemaal blij.

Annet Wrote on 3 April 2017:

Bedankt, geweldig mijn jurk is verkocht. Succes Diana maar dat komt wel goed. Annet

Anne Fleur Wrote on 26 March 2017:

Mijn Pronovias Ontario trouwjurk is verkocht! Bedankt Diana!
Na een jaartje is de jurk al verkocht! Gezien het feit dat het toch een dure jurk is geweest en er zelf geen plaats meer voor had heb ik besloten om het aan te bieden via Diana Wielemaker. Via internet is de jurk uiteindelijk gezien door een geïnteresseerde uit Nederland.
Diana heeft heel correct bemiddeld tussen de koper en mij! De jurk kon in de showroom te Heinkenszand gepast worden, wat een enorm pluspunt is gezien Diana de jurk kan afspelden en evt. ook voor de klant kan vermaken. De klant heeft ook bijpassende accessoires via Diana gevonden!
Kortom 3 blijde partijen! 
Bedankt Diana en veel succes!

Marja Wrote on 19 March 2017:

Bedankt Diana, ik heb er blij mee. Voor wat betreft een review, mijn jurk hangt in een zak in de kast. Komt er waarschijnlijk nooit meer uit en ook ik had al op verschillende website's geprobeerd mijn jurk te verkopen. Ik heb mijn jurk naar Heinkenszand gebracht en hij is vrij snel verkocht voor een goeie prijs. Het voordeel is dat ik niks hoef te betalen aan Diana wat betreft de opbrengst. Voor mij was het dus een succes.

Mia Wrote on 16 November 2016:

Ongelofelijk binnen 3 dagen mijn trouwjurk verkocht. De jurk heeft 1 dag op de site gestaan volgens mij.

thea Wrote on 14 August 2016:

yes, yes, yes my dress is sold. After 5 months. Thanks Emilia for the fast payment.

Wilma Wrote on 17 May 2016:

Gisteren online mijn Enzoani jurk verkocht en vandaag het geld op mijn rekening WOW. Ik heb de jurk netjes ingepakt en naar de post gebracht en ik hoop dat de koper blij is met de jurk. Ik heb net een extra vakantiebonus.

Diana Wrote on 16 May 2016:

Bedankt voor jullie advies m.b.t. de body, hij zit inderdaad perfect!! Knap hoor via een paar mails. Maar maakt niet uit ik ben helemaal gelukkig 
Groeten Diana

Debra Wrote on 2 May 2016:

Thank you Budgetbridelworld! I just got my Allure Bridals dress in the mail! It's exactly the one I tried on at a bridal store in Houston. I did have some doubts at the beginning on whether I should order it through you because of the different sizes in Europe. But I have to say you did help me a lot and answered all my questions. The dress fits perfectly, it's only a bit longer, but this can be taken care of.
Thank you also for the nice little gifts you sent. I really appreciate the great service I received from you!

lotte Wrote on 26 April 2016:

bedankt voor de service het begrip en de super snelle levering!! Ik snap niet hoe het mogelijk is maar het is echt gewoon de japon die ik in de winkel heb gepast!! Alleen voor een super prijs!!

Lotte

Rowena Wrote on 23 April 2016:

Vertaalde versie: De japon die ik heel graag wilde dragen op mijn grote dag was voor mij in eerste instantie te duur. Via via deze website gezocht en mijn droomjurk gevonden en 700 euro goedkoper!! Wel eerst wat twijfels, stel je voor dat het een website is waar je eigenlijk van weet dat het niet kan. Maar ik ben heel blij met mijn originele Enzoani japon die vandaag via de post binnen is gekomen!! Super ik zal jullie website zeker aanbevelen bij andere bruiden.

Karin Wrote on 21 April 2016:

Jurk naar de winkel gebracht in Heinkenszand voor de extra mogelijkheid. Werkelijk binnen 2 weken is mijn jurk verkocht heeft 6 maanden op marktplaats gestaan !! Bedankt Diana ik ben er reuze blij mee. Karin

SHARE YOUR EXPERIENCE

Have something to share? Let us hear about it and get featured on this page.

Share your experience
FROM OUR BLOG

By BudgetBridalWorld.com
on 2015-05-09


We have been working on the website www.BudgetBridalWorld.com for many months and from many different locations.

Read more

SHARE YOUR EXPERIENCE

Please fill out the form below.

SHARE YOUR EXPERIENCE

Thank you. Your entry will be posted after verification by the administrator.
Item has been added to your saved listings.
Close