EN NL ES

Ervaringen

Karin Schreef op 3 Februari 2018:

Mijn jurk is verkocht via deze website aan een dame in Haren.

Truus Schreef op 24 November 2017:

Mijn naam is Truus en ook ik had mijn jurk naar Heinkenszand gebracht bij Diana Wielemaker, waar mijn jurk nu ook is verkocht. Ik moet zeggen dat ik blij ben met de 280 euro en ik hoop dat de vrouw die in mijn jurk gaat trouwen er net zo blij mee is.

Joke Schreef op 22 November 2017:

Ik was de review vergeten te plaatsen. 7 weken en ook mijn jurk is verkocht!

Anke Schreef op 21 November 2017:

Super mijn jurk online verkocht. Prima website !!

Inge Schreef op 17 November 2017:

Erg cliché want ook ik wil alleen maar zeggen, bedankt en succes. Mijn jurk hing ook in Heinkenszand bij Diana Wielemaker en is verkocht.

Illyana Schreef op 14 November 2017:

vandaag precies 2 weken geleden ben ik getrouwd in een jurk die ik kocht bij BudgetBridalWorld via Diana Wielemaker en die super netjes vermaakt is zodat ik er op mijn trouwdag perfect uitzag. Ik ben zeer tevreden over de service en het vakwerk dat geleverd is door Diana! Zeker als je weet dat we maar 2 weken de tijd hadden om de jurk te regelen! Dat vergt flexibiliteit en ervaring. Diana nogmaals bedankt voor je inzet! — verliefd.

Angela Schreef op 12 November 2017:

Diana, bedankt voor de goede zorgen en het ontvangst. Gewoon top. En ik heb echt de meest fantastische dag gehad in de jurk die je voor mij perfect hebt vermaakt. Ik stuur je nog een foto zoals beloofd. xx Angela

Tanja Schreef op 2 Oktober 2017:

Ook ik ben verrast met de verkoop, uiteraard plaats je een advertentie met als doel om je jurk te verkopen maar toch best snel mijn japon verkocht. Als advertentie site een aanrader.

Olga Schreef op 25 Augustus 2017:

Mijn stralende japon is verkocht. De japon stond op verschillende websites te koop en uiteindelijk via dit bedrijf verkocht. Voor mij een succes en voor de aanstaande bruid die mijn jurk gaat dragen ook.

Marja Schreef op 19 Maart 2017:

Bedankt Diana, ik heb er blij mee. Voor wat betreft een review, mijn jurk hangt in een zak in de kast. Komt er waarschijnlijk nooit meer uit en ook ik had al op verschillende website's geprobeerd mijn jurk te verkopen. Ik heb mijn jurk naar Heinkenszand gebracht en hij is vrij snel verkocht voor een goeie prijs. Het voordeel is dat ik niks hoef te betalen aan Diana wat betreft de opbrengst. Voor mij was het dus een succes.

Coby Schreef op 11 Maart 2017:

ik was al bij heel veel bruidswinkels geweest en ben blij dat ik heinkenszand gestopt ben. Ik heb mijn jurk gevonden helemaal blij en voor een mooie prijs, 2 dagen later was de jurk al klaar en ik ben inmiddels al getrouwd. Ik wil jullie bedanken voor de snelle service ik had een hele mooie dag.

Kirsten Schreef op 29 Oktober 2016:

Misschien wel 1 van de eerste die mijn jurk had achtergelaten bij de winkel in Heinkenszand van Diana Wielemaker. Vandaag te horen gekregen dat hij is verkocht en voor een mooie prijs. Bedankt met de feestdagen in het vooruitzicht kan ik het geld goed gebruiken.

Karin Schreef op 24 Oktober 2016:

Bedankt Diana, ik weet niet hoe je het doet maar het is geweldig. Mijn prachtige Pronovias jurk is na 4 maanden verkocht.

Tina Schreef op 16 Oktober 2016:

Bedankt Diana Wielemaker voor het verkopen van mijn japon. Ik ben er blij mee, ook ik had mijn twijfels maar ik zal het door vertellen dat het is gelukt.

Estrella Schreef op 7 Oktober 2016:

Mijn jurk met jas en sluier verkocht. Ik was wel blij met de assistentie van jullie mensen, weet niet precies wie het was, maar mijn advertentie zag er 10 x beter uit, en met resultaat dat mijn jurk is verkocht.

Veerle Schreef op 3 Oktober 2016:

Bedankt Diana Wielemaker voor het verkopen van mijn jurk. Ook mijn jurk stond al 2 jaar op Marktplaats en eigenlijk had ik er geen vertrouwen meer in dat ik hem nog zou verkopen. Top en nogmaals bedankt Veerle ......

Ankie Schreef op 1 September 2016:

Voor mij ook een succes, alleen duurde de verkoop wat langer 7 maanden. Wel een goeie prijs gekregen, moest wel de doos van het postkantoor betalen. Maar goed de jurk was helemaal nieuw en wat ik leuk vind is dat die mevrouw die de jurk heeft gekocht me nog een berichtje stuurde via deze website en dat de mensen van deze site dat ook nog hebben doorgestuurd. Vond ik gewoon leuk.

Daphne Schreef op 25 Augustus 2016:

Ik was erg sceptisch moet ik zeggen maar mijn jurk is binnen 4 dagen verkocht. Helemaal blij.

Gerda Schreef op 14 Augustus 2016:

Ik wil graag reclame maken voor deze website want mijn jurk is verkocht via deze website. Jammer genoeg heb ik de jurk wegens omstandigheden niet gedragen maar de vrouw die mijn jurk gekocht heeft is er reuze blij mee. Ik heb niet mijn prijs gehad die ik in mijn hoofd had maar hij lag nu ook maar boven. Gerda.

Marjan Schreef op 27 Mei 2016:

Mijn jurk is verkocht afgelopen woensdag 25-05. Mijn jurk heeft bijna 1 jaar op marktplaats gestaan. De winkel van Diana Wielemaker in Heinkenszand regelen alles verder af met de vrouw die mijn jurk heeft gekocht. Maar ik ben blij met de opbrengst van mijn jurk. Ik vind BudgetBridalWorld een super goed idee en een goede combinatie.

Deel uw ervaring met anderen !!

Heb je een ervaring die je wilt delen op BudgetBridalworld? Laat het ons weten en we plaatsen het op de site.

Deel jouw ervaring
Ons blog

By BudgetBridalWorld.com
on 2015-05-09


We have been working on the website www.BudgetBridalWorld.com for many months and from many different locations.

Lees meer

Deel uw ervaring met anderen !!

[SHARE_YOUR_EXPERIENCE]

Deel uw ervaring met anderen !!

Bedankt. Uw bericht zal worden geplaatst na controle door de beheerder.
Product is toegevoegd aan uw verlanglijst
Sluiten