EN NL ES

Privacybeleid

Privacybeleid van BudgetBridalWorld B.V. van toepassing op iedereen die BudgetBridalWorld bezoekt of gebruikt.

Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laat BudgetBridalWorld u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van BudgetBridalWorld. U dient zich ervan bewust te zijn dat BudgetBridalWorld niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van onze website (BudgetBridalWorld) geeft u aan ons privacybeleid te accepteren.

BudgetBridalWorld respecteert de privacy van alle gebruikers (Wet bescherming persoonsgegevens) van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij verschaffen geen persoonsgegevens aan derde partijen. 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u een account aanmaakt vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van BudgetBridalWorld of die van een derde partij. De informatie wordt niet met derden gedeeld. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie. In enkele gevallen kan de informatie intern binnen ons bedrijf gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Doeleinden 

BudgetBridalWorld verzamelt of gebruikt geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Keuzes voor persoonsgegevens en de bewaartermijn.

Wij bieden alle adverteerders en bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die eerder aan BudgetBridalWorld zijn verstrekt. BudgetBridalWorld bewaard persoongegevens niet langer dan wettelijk is toegestaan en/of noodzakelijk is. 

Cookies
BudgetBridalWorld verzamelt gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, opdat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. BudgetBridalWorld maakt gebruik van 'cookies' (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van de website, kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van BudgetBridalWorld of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Daardoor kan BudgetBridalWorld.com de bezoeker bij een volgend bezoek nog beter van dienst zijn.

De bezoeker kan zelf bepalen hoe met cookies omgegaan moet worden. Hij kan zijn browser zo instellen dat die het gebruik van cookies niet, gedeeltelijk of geheel toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites cookies mogen plaatsen. Bij alle overige websites wordt het dan verboden. Deze mogelijkheid wordt door de meest gebruikte moderne browsers geboden. Cookies kunnen altijd van een computer worden verwijderd, ook weer via de browser.

Disclaimer

BudgetBridalWorld is gerechtigd de inhoud van het Privacybeleid te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Bijvoorbeeld als daar nieuwe ontwikkelingen aanleiding toegeven. Meest actuele privacystatement vind u altijd op onze website. 


Gegevens die door de klant verstrekt worden.

BudgetBridalWorld kan de gegevens die door de klant verstrekt worden voor de volgende doeleinden gebruiken:

  • Het verwerken c.q. controleren van de advertentie
  • Het sturen van één of meerdere mails die betrekking hebben op de advertentie, zoals - maar niet beperkt tot - een mail waarin inloggegevens vermeld staan
  • Het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een product, tip, handigheid, etc. waarvan BudgetBridalWorld denkt dat het kan bijdragen tot een meer succesvolle website voor de klant.

Gegevens verstrekken aan derden.

Gegevens die door de klant aan BudgetBridalWorld zijn verstrekt zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Uitzondering op deze regel: wanneer een gerechtelijk bevel is uitgevaardigd om gegevens te verstrekken.


Toezichthouder, Autoriteit, Persoonsgegevens.

De autoriteit persoongegevens houd toezicht op de naleving van de wettelijke regels. U vind meer informatie op onderstaande link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/over-de-autoriteit-persoonsgegevens/taken-en-bevoegdheden

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 24-05-2018

BudgetBridalWorld.BV

 

 

 

 

 

Ons blog

By BudgetBridalWorld.com
on 2015-05-09


We have been working on the website www.BudgetBridalWorld.com for many months and from many different locations.

Lees meer
Product is toegevoegd aan uw verlanglijst
Sluiten